Een theatrale act tijdens het Popup Festival 2018. (Foto: Esther Meijer)
Een theatrale act tijdens het Popup Festival 2018. (Foto: Esther Meijer) (Foto: Esther Meijer)

Geef je op als figurant, acteur of muzikant

Theater, kunstinstallaties, moderne dans, salsa, een mini-opera, een pratende stoel van drie meter hoog het is zomaar een greep uit het aanbod van de acts van het Popup Festival. Een weekend lang een cultureel feest in Ede centrum. Met op vrijdagavond 24 mei een spectaculair openingsfeest op het Bevrijdingsplein.

Ede - Speel jij muziek, theater of dans je graag dan is het mogelijk om je in te schrijven voor het Pop-up festival. Zowel lokale, nationale als internationale acts laten zich zien op 24, 25 en 26 mei in Ede.

Popup houdt in, dat uit het niets, theateroptredens, exposities, muziekoptredens oppoppen. Het centrum van Ede is het decor en het winkelend publiek de verraste toeschouwer.

“Optredens kunnen in een groep maar ook prima alleen”, vertelt Arno Setz, artistiek leider van het Popup Festival. “Je kan met een instrument in een lift gaan staan of spelend door de parkeergarage lopen in een bijzondere outfit. Of je popt op met een koor bij de HEMA terwijl iemand een broek past.”

Op het slotfeest op zondag ontvangt de Popup-act met de meeste impact, uit handen van de jury, de Pop-up Wisselbokaal en een cheque van 250 euro.

Opgeven kan via act@popupfestival.nl. Op www.popupfestival.nl is verdere info te vinden.

Meer berichten