Foto: Diana Kervel

Groen industrieterrein aan Pakhuisweg

"Het heeft even geduurd voordat we hier mochten bouwen, maar het bestemmingsplan van de Gemeente Ede is nu definitief. De Gemeente Ede noemt dit het 'industrieterrein in het groen'. Volgens de voorschriften moet er wel veel zorg worden besteed aan de flora en fauna in dit gebied. We gaan ook het nodige inplanten", steekt de heer Visser van wal.

Door Diana Kervel

De Klomp - Het betreffende pand aan de Pakhuisweg 1b in De Klomp (Ede) is een hoogwaardige en representatieve kantoor/-bedrijfsruimte met uitzicht over weide. Het is een huiselijk gebouwd object met veel lichtinval van circa 96 m2 bedrijfsruimte en circa 100 m2 kantoor/-praktijkruimte op de eerste verdieping. Er is een elektrisch bedienbare overheaddeur en krachtstroom.
Het buitenterrein van circa 150 m2 is afsluitbaar door middel van een stalen hek.
Johan de Man van CMC Bedrijfsmakelaars: "De heer Visser kan nog 300 m2 aan bedrijfsgebouw extra aanbieden, wanneer daarvoor belangstelling is."

Werkplaatshoogte

De heer Visser heeft deze grond al jaren in zijn bezit. "Toen de gemeente overstag ging, zijn we direct gestart met de bouw van het pand. Eind vorig jaar is het afgerond en nu zetten we het in de markt." Het pand ligt naast het perceel waar Visser zelf naar eigen zeggen aan het hobbyen is.
"Afgelopen 15 jaar heb ik al veel oldtimers opgeknapt van diverse merken. Ik zou het ook wel erg leuk vinden wanneer ik buren krijg met auto's van een exclusief merk. Doordat er een werkhoogte van vier meter is gecreëerd op de begane grond is er ook alle ruimte voor een hefbrug om bijvoorbeeld minigraafmachines te repareren. Met de elektrisch bedienbare overheaddeur is de toegang gewaarborgd. Op de eerste verdieping kan dit gecombineerd worden met allerlei administratieve werkzaamheden, maar ook kan deze ruimte voor opslag dienen. De eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming. Het liefst krijg ik huurders waarmee ik een klik heb."

Bereikbaarheid

Deze kantoor/-bedrijfsruimte is gelegen nabij een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).
Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken en ook de A15 (Nijmegen-Rotterdam) is makkelijk aan te rijden.

Huiselijk

Het zoeken naar een goed en persoonlijk contact is ook gevonden bij de keuze voor CMC Bedrijfsmakelaars.
Visser: "Dit makelaarskantoor is mij warm aanbevolen. Ik ben zelf een eenvoudig mens, hou van korte lijntjes en gewoon overall fijn contact en directe communicatie. CMC honoreerde deze wens en tot op heden beantwoorden ze aan alle verwachtingen."
In de Pakhuisweg staan meer bouwactiviteiten op stapel.
"Bovenal heeft dit pand een leuke huiselijke uitstraling.
Het uitzicht op de boerenweide hoort daar helemaal bij.
Iedere dag dat ik hier aan kom rijden, denk ik nog bij mezelf het is een leuke investering van een jonge man", zegt pensioengerechtigde Visser met een brede grijns op het gezicht.

Meer berichten