Roel en Caroline Jansen in de nieuwe bakkerij.
Roel en Caroline Jansen in de nieuwe bakkerij. (Foto: Wim Broekman)

Natuurdesem Bakkerij Goedbrood geopend

Waar voorheen juwelier Arend Schipper gevestigd was, aan de Veenderweg 79, heeft op 26 februari natuurdesem Bakkerij Goedbrood zijn deur geopend.

Ede - Brood van vers gemalen graan, maakt een prachtig product, aldus eigenaar en bakker Roel Jansen.

Brood dat met slechts enkele basis ingrediënten, vakkennis en liefde wordt gemalen, verwerkt, en gebakken in onze eigen bakkerij.

Vier dagen in de week ligt er heerlijk vers desembrood op de planken. Een week voor de opening hebben we onze biologische certificering behaald, daarmee kunnen we met recht zeggen dat we puur natuurlijke producten maken.

Het begon uit passie voor goed en lekker eten. Wat eerst een droom leek, is na drie jaar voorbereiding dan echt gerealiseerd.

In 1999 kwam Roel van de bakkersopleiding waarna hij via diverse opleidingen en werkzaamheden uiteindelijk bio biologische supermarkt Odin terecht gekomen was, waar hij de laatse 10 jaar als bedrijfsleider gewerkt heeft.

Het bakken bleef zijn voorliefde en deed hij thuis regelmatig.

Van eerst thuis bakken, later meebakken bij bakkers in Nederland en Duitsland.

Tot uiteindelijk een pand om de bakkerij te beginnen dichtbij huis samen met zijn vrouw Caroline Jansen in de verkoop.

Een eerlijk en goed product waar we trots op zijn, dit willen we laten zien aan onze klanten.

In de winkel is de molen te zien waarmee we dagelijks vers meel malen voor ons brood.

Naast brood hebben we ook zoetigheden zoals gebak en koeken, maar ook hartigbroodbeleg en saucijzenbroodje.

De bakkerij is nog volop in ontwikkeling, het assortiment zal dagelijks verder uitbreiden. Kom gerust eens binnen voor een Goedbrood.

Meer berichten