De 21-jarige Joëlle Weening uit Ede is doorgedrongen tot de finale van Miss Beauty of Gelderland 2019.
De 21-jarige Joëlle Weening uit Ede is doorgedrongen tot de finale van Miss Beauty of Gelderland 2019. (Foto: Martijn Veldhuizen)

Edese in finale verkiezing Miss Beauty of Gelderland

De 21-jarige Joëlle Weening uit Ede is doorgedrongen tot de finale van Miss Beauty of Gelderland 2019.

Ede - Een paar maanden geleden werd de Edese hiervoor gescout en besloot uit nieuwsgierigheid deel te nemen aan de casting. Uit 150 jonge vrouwen werd Joëlle, samen met 14 anderen, geselecteerd voor de finale van Miss Beauty of Gelderland. Deze vindt plaats op 30 maart in Nunspeet.

Dit evenement heeft 3 hoofdwinnaressen: Miss Beauty & Miss Intercontinental of Gelderland (19 tot en met 26 jaar) en Miss Teen of Gelderland (15 tot en met 18 jaar). Ook zijn er een aantal subtitels te verdienen onder de missen waaronder Miss Photogenic of Gelderland.

Joëlle wil natuurlijk strijden voor de titel. De winnaressen gaan vervolgens door naar de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands. Joelle: "Tot nu toe vind ik het meedoen hieraan een supervette ervaring. Ik leer zoveel, krijg o.a. les in catwalktraining, doe mee aan fotoshoots en bootcamps.''

De missen maken momenteel volop promotie via hun sociale media om zoveel mogelijk stemmen te werven en bekender te worden. Zo is er een SMS-voting en is Joëlle woensdag 13 maart te beluisteren en te zien op RTV Favoriet.

Daarnaast zetten de missen zich in voor de LINDA.foundation. Deze stichting ondersteunt gezinnen met kinderen die het financieel zwaar hebben.

Stemmen op de Edese kan op de volgende manier: SMS: Poll Gelderland Joelle naar 3010 (1,10 euro per SMS).

Meer berichten