Foto: Diana Kervel

Ladies night Pathé Ede: Verliefd op Cuba maakt feest compleet

Pathé Ede maakte van de première van Verliefd op Cuba een ladies night. De ruim 1950 bezoekers zijn getrakteerd op een avond vol muziek, het bezoeken van diverse stands onder het genot van een hapje en drankje om daarna de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis te bekijken.

Door Diana Kervel

Ede - Moniek van de Brink is één van de bezoekers van de ladies night. Het thema 'Verliefd op Cuba' sprak haar gelijk aan, omdat ze zelf net terug is van vakantie in Cuba. Verliefd is ze niet teruggekomen uit het Caribisch gebied, hoewel dan misschien een beetje op het land zelf. Samen met nicht Mariska Lodder is ze voor het eerst op een soortgelijk evenement in de bioscoop. "Wat een gezellige sfeer, dit gaan we vaker doen."

Nederlandse film

Vriendinnen Petra en Diana bezoeken vaker een Ladies Night in Pathe: "Het is heerlijk om een avondje uit te gaan en bij te praten. Voor deze evenementen gaat onze voorkeur uit naar een fijne Nederlandse film."
Het valt de dames op dat er veel stands zijn: "De band Hooked Up geeft er een extra feestelijk tintje aan."

Standpresentatie

Voorafgaande aan de film is een keur aan stands te bezoeken van kleding tot sieraden en van schoonheidsproducten tot woonaccessoires.

Eigenaresse Christien van de Veen-Wien van Lekker Sfeervol uit Lunteren: "Vanwege de diversiteit is er eigenlijk voor elk wat wils te vinden. Kleding wordt gepast, crèmes getest en men kan ook op de foto met een oldtimer zoals ze in Cuba veel rondrijden."
Theatermanager Bart van Schooten: "We merken dat er ontzettend veel belangstelling is voor deze avonden. De heren-variant hebben we ook een aantal keren georganiseerd, de opkomst was dan niet zo groot. We zullen het echter blijven proberen. De eerstvolgende ladies night staat in ieder geval in mei weer gepland."

Meer berichten