Foto:

Leer schilderen volgens techniek van oude meesters

De opleiding realistisch fijnschilderen is bedoeld voor zowel mensen die nog nooit hebben geschilderd als voor de geoefende amateur die zijn of haar technieken wil verfijnen of uitbreiden. In 2,5 uur per week, of 1 hele dag in de maand, leert u ambachtelijke fijnschilder technieken en maakt meteen verrassend realistische schilderijen. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Ede - Om u kennis te laten maken met de opleiding die in maart start, organiseert Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst gratis proeflessen. In de praktijk ervaart u dat schilderen met olieverf niet zo moeilijk is. U maakt in drie uur tijd een schilderij die u na afloop mee naar huis kunt nemen.

De proeflessen zijn op do.14 maart 18.30, vrijdag 15 maart 9.30, vrijdag 15 maart 13.30, zaterdag 16 maart 9.30, za. 16 maart 13.30 uur. De proefles is gratis en vrijblijvend, materiaalkosten bedragen 10 euro. Tijdens de proefles krijgt u ook informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen. U kunt zich voor één van deze gratis proefles opgeven; per mail: info@fijnschilderen.nl of telefonisch 085 - 1302757. Het adres is: Klaphekweg 40 in Ede.

Meer info: www.fijnschilderen.nl.

Meer berichten