Open Huis Vitalius goed bezocht.
Open Huis Vitalius goed bezocht. (Foto: Ellis Blom)

Open Huis Vitalius goed bezocht

Het Open Huis van Vitalius in de Bergansiuskazerne trok zaterdag 2 februari rond de veertig belangstellenden.

Ede - De belangstelling voor dit bijzondere woonproject voor actieve 50-plussers was voor een aantal bezoekers zo serieus dat zij zich meteen inschreven om zo in aanmerking te komen voor een van de huurappartementen.
Ook waren er geïnteresseerde buren van het nabij gelegen appartementencomplex. Deze wilden meer weten over de mogelijkheden in de gemeenschappelijke ruimtes die ook in Bergansius komen. Deze zullen worden geëxploiteerd door Vitalius en vooral beschikbaar zijn voor de buurt samen met de eigen bewoners.

Op de tekeningen van de te realiseren twintig appartementen kon men een goede indruk krijgen van de ligging en grootte van de appartementen. Coöperatie Vitalius heeft op dit moment negentien leden. Zij ontvingen de bezoekers en wisten enthousiast te vertellen over dit bijzondere woonproject op het kazerneterrein terwijl men intussen het hele pand kon bekijken.

Er zijn nog vier appartementen beschikbaar. Meer informatie of ook belangstelling? Neem dan contact op via info@vitalius.nl, 06 17674319 of via de website www.vitalius.nl.

Meer berichten