Niels Blotenburg (CMC Bedrijfsmakelaars) staat voor het bedrijfscomplex bestaande uit kantoorruimte, hallen en docks (Foto: Diana Kervel)
Niels Blotenburg (CMC Bedrijfsmakelaars) staat voor het bedrijfscomplex bestaande uit kantoorruimte, hallen en docks (Foto: Diana Kervel) (Foto: Diana Kervel)

Gebouw met oog op de toekomst

Bij het betreden van de ingang van het bedrijfscomplex aan de Maxwellstraat in Ede, krijgt men direct een indruk van de kantoorfunctie van het gebouw door het atrium inclusief de vide. Het maakt het gebouw voor veel doeleinden geschikt aangezien voor productiewerk, als distributiecentrum of groothandel ook veel bedrijfsruimte aanwezig is.

Door Diana Kervel

Ede - Op een zichtlocatie direct aan de A12 bevindt zich dit hoogwaardige bedrijfscomplex. Het object bestaat uit circa 2.151 m² kantoorruimte en circa 6.990 m² bedrijfsruimte o.a. voorzien van 8 loading docks en diverse overheaddeuren.
Indien wenselijk kan de bedrijfsruimte uitgebreid worden naar circa 15.000 m². Het geheel is voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bouwen voor toekomst

Niels Blotenburg van CMC Bedrijfsmakelaars licht toe: "Op bedrijventerrein Heestereng in Ede stond het bedrijfspand al een geruime tijd op een nieuwe eigenaar te wachten. Nadat Hardeman dit pand recentelijk heeft gekocht is het volledig opgeknapt en voorzien van alle gemakken. Daarnaast zijn er plannen voor uitbreiding van de hallen. Hier wordt gebouwd met het oog op de toekomst."

Samenwerking

Allround organisatie CMC Bedrijfsmakelaars is door Hardeman ingehuurd om huurders te vinden. "Wij zijn jonge ondernemers met tezamen een schat aan ervaring in de vastgoedwereld.
Omdat wij geboren en getogen zijn in de regio Veenendaal en Ede kennen wij de mentaliteit en weten wij spreekwoordelijk gezegd hoe de hazen lopen.''
''Men kan bouwen op onze inzet, betrokkenheid en integriteit. Daarnaast zullen wij de huidige vastgoedmarkt op een actieve en bovenal creatieve wijze benaderen."

Ruimte om te groeien

In Ede zijn nauwelijks bedrijfshallen Ede te koop of te huur. Makelaar Niels Blotenburg ziet de verhuur met veel vertrouwen tegemoet.
"De economie draait weer op volle kracht, bedrijven willen investeren in grotere ruimte om hun activiteiten uit te breiden."

Bereikbaarheid

Het bedrijfscomplex is gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Heestereng. Via de nabijgelegen op- en afritten van A30 zijn de A1 (Amsterdam-Enschede) en A12 (Den Haag-Oberhausen) binnen enkele minuten gemakkelijk te bereiken. Over het bedrijventerrein rijden diverse streekbussen waardoor het complex ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op enkele minuten lopen. Ieder half uur is er een opstapmogelijkheid van en naar NS-station Ede-Wageningen of Veenendaal-De Klomp.

Wagenwijd

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de aankleding van het pand in de vorm van groenvoorziening van het complete bedrijfspand. Dat laat onverlet dat de tien elektrisch bedienbare overheaddeuren wagenwijd open staan voor de nieuwe huurder. Overigens is het aankopen van de ruimte ook bespreekbaar", aldus Niels Blotenburg van CMC Bedrijfsmakelaars.

Meer berichten