Infoavond: Voor de fiscus of voor uw kinderen?

Donderdagavond 24 januari houdt de Volksuniversiteit in samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs een informatieavond over de fiscale gevolgen van schenken en overlijden. Een specialist op dit gebied kan al uw vragen over de fiscale mogelijkheden voor u en voor uw nabestaanden beantwoorden.

Bennekom - Want, heeft u nu enig idee over mogelijke erfbelasting en hoeveel dat te zijner tijd zal zijn? Tijdens de avond Voor de fiscus of voor uw kinderen leert u wat de gevolgen zijn als u geen testament maakt en welke mogelijkheden zijn er zijn om met een testament erfbelasting te besparen.
De avond zou niet compleet zonder uitleg over de schenkingsmogelijkheden. Als u al tijdens uw leven kunt schenken is dat vaak leuker, maar het kan ook een flinke belastingbesparing opleveren.
Mr. Drs Onno Clous is de specialist die op deze avond met name de mogelijkheden voor belastingbesparing met u doorneemt én de mogelijkheden om tijdens uw leven te schenken.
Voor deze infoavond in het kantoor van Alfa Accountants in Bennekom is vooraf opgeven noodzakelijk. Wij willen de groep graag beperkt houden zodat al uw vragen aan de orde kunnen komen. U kunt zich aanmelden via volksuniversiteitwageningen.nl

Meer berichten