Cultura houdt open huis tijdens Theaterweekend

Van vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar het Nationaal Theaterweekend georganiseerd.

Ede - Tijdens deze feestelijke dagen kan het publiek voor een tientje naar een voorstelling. Behalve dat er verschillende voorstellingen te zien zijn, worden er ook andere activiteiten voor theaterliefhebbers georganiseerd.
Cultura start op vrijdag 25 januari met het Singer Songwriters Festival. Een avond met optredens van opkomende singer songwriters én bekende artiesten. Het festival start om 18.30 uur en duurt tot 23.30 uur. Een unieke mogelijkheid om voor slechts 10 euro een variëteit aan talenten te kunnen zien optreden.
Op zaterdag 26 januari houdt Cultura Open Huis van 12.00 tot 17.00 uur. Deze middag kun je gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Zo zijn er previews te zien van cursisten en kun je mee doen met open theaterlessen. Daarnaast is er een workshop 'Spoken word'. En is er voor de allerkleinsten een poppenact naar het boek van Leo Timmers: Een Huis voor Harry. Voor een kijkje achter de schermen worden backstage rondleidingen gegeven.
In de avond kun je voor een tientje naar de cabaretvoorstelling Bronst van Yvonne van den Eerenbeemt.
Meer info op www.cultura-ede.nl/nationaaltheaterweekend.

Meer berichten