Schaatsfeest bij De Ericahorst.
Schaatsfeest bij De Ericahorst. (Foto: Arie Alderliesten)

Malkander organiseert succesvol schaatsfeest bij Ericahorst

Tijdens de tweede week van de kerstvakantie hield welzijnsorganisatie Malkander een schaatsfeest op de parkeerplaats van steunpunt De Ericahorst. Vier dagen lang kon er van 12.00 tot 18.00 uur geschaatst worden op een speciale kunststofschaatsbaan. Met de gratis schaatshuur, de muziek, de brandende vuurkorf, de versnaperingen en de gezellige sfeer was het feest een groot succes.

Ede - Het schaatsfeest is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen vrijwilligers uit de buurt, vrijwilligers van het Rode Kruis, medewerkers van Publieksboerderij De Proosdij en Bakkerij Smul en medewerkers van Malkander zelf.

Lovende reacties

Er waren kinderen die vier dagen op rij langskwamen om gezellig samen te schaatsen. Ook waren er kinderen die voor het eerst op schaatsen stonden en hebben leren schaatsen tijdens het schaatsfeest. Men kon tegen een kleine vergoeding warme chocolademelk drinken met daarbij een heerlijk stuk appeltaart of cake. De leuke sfeer, die extra werd verstrekt door de muziek, de vuurkorf en de lampjes rond de baan, zorgde voor lovende reacties van bezoekers.

Succes

De mensen die meewerkten om het schaatsfeest mogelijk te maken kijken met veel plezier terug op de afgelopen dagen. Het was mooi om te zien hoe kinderen, ouders en grootouders gezellig met elkaar samen waren op en naast de schaatsbaan. Het streven is om volgend jaar weer een Schaatsfeest te organiseren. Als dit lukt hopen we u daar dan ook te zien.

Meer berichten