Geslaagd voor het zwemdiploma
Geslaagd voor het zwemdiploma (Foto: Anja Vermin)

GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A & B.

Het was gezellig druk bij “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. De dag begon nog normaal met de zwemschool zwemlessen – judolessen en fitness. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen.

Ede - De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen. de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga lekker zwemmen met de kinderen!

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn; Djes Ouwerkerk, Elin Bron, Lobke Vollbehr, Noa Samuel Bendziecha, Danique Scherrenburg, Fayen Nakken, Simon Snaterse, Wesley Zwarts, Jettie Gerritsen, Nysha Basropansingh, Wesley Tuinier, Gerben Teitsma, Elsbeth Rienks, Nuria Hadassa Bosma, Jesse Riemersma, Stan Blijdestein, Noella Demmer, Simon Snaters en Soufiane Azaounaghi.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn; Sam Borman, Tamia Moekiran, Feline Post, Isa van Noord, Janovah Poestkoke, Emmelie Hardeman, Jayce Frijn, Djanayah Jeronimus, Tamara Hendrikse, Jenna Wouters, Caroline van Reenen en Julian van den Arend.

Tevens is bij de zwemles voor volwassenen Zoubida Tijrini geslaagd voor haar B-diploma; van harte met deze bijzondere prestatie.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag. Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

Meer berichten