meer.....actie
meer.....actie (Foto: Hans Venendaal)

Pepernoten, letter en medaille voor karateka's

Ede - Zaterdag was het Sinterklaastoernooi (tevens de Clubkampioenschappen) bij Sportschool Venendaal in Ede-Rietkampen.

De karateka’s begonnen 's middags aan het toernooi. Er was een licht- en zwaargewicht klasse. Onder leiding van Muhammed Erbudak en Bas Smith en een aantal enthousiaste helpers werden de wedstrijden tot een goed einde gebracht.

Na afloop ontvingen alle karateka’s pepernoten, een chocolade letter en een medaille. Het Sinterklaastoernooi is voor de karateka’s tevens het clubkampioenschap van Sportschool Venendaal, waarbij deelgenomen wordt door karateka’s uit Ede/Steinwijk, Ede/Rietkampen, Renkum, Wageningen en Bennekom.

De volgende karateka’s mogen zich clubkampioen noemen: Louise van Dijk (2e werd Robin Bik en 3e Tristan Rutten) en Xanthe Rudelsheim (2e werd Makayla van Hoeflaken en 3e Jasmijn Hartland).

Belangstellenden zijn welkom bij de karate-trainingen van Sportschool Venendaal of bij jiu jitsu, aikido, kickboksen, fighting jitsu of judo. Voor meer informatie: info@sportschool-venendaal.nl.

Meer berichten