Patrick Schoonhoven, Tineke Tool & Thijs Bochane.
Patrick Schoonhoven, Tineke Tool & Thijs Bochane. (Foto: Young Media Team Technova College Renate de Graaf)

Het Technova College krijgt een spiksplinternieuwe auto

Studenten en docenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Technova College hebben afgelopen vrijdag in hun werkplaats een nieuwe Renault Capture in ontvangst genomen. After Sales Manager, Patrick Schoonhoven (autobedrijf Bochane), overhandigde de sleutel aan Tineke Tool, teamleider Motorvoertuigentechniek.

Ede - Tineke Tool is blij met de auto van Renault Nederland: “We bieden innovatief en uitdagend onderwijs aan onze studenten en deze auto is bij uitstek een nieuw en hypermodern leermiddel waarbij we te maken hebben met de nieuwste technieken. We zijn ontzettend blij met de uitermate prettige samenwerking met Bochane. Het is een bedrijf waar zowel BOL-als BBL studenten van Technova een goede werkervaring opdoen.”

Autobedrijf Bochane is naast erkend leerbedrijf voor studenten Motorvoertuigentechniek van het Technova College ook nauw betrokken bij het onderwijs. Patrick Schoonhoven heeft zitting in verschillende werkgroepen waarvan onder andere Advies Commissie Mobiliteit; een initiatief van Technova College in samenwerking met Knooppunt Techniek. Door de samenwerking te intensiveren ontstaat er een win-win situatie. Thijs Bochane (algemeen directeur van autobedrijf Bochane) is daar helder over: “Wij zijn afhankelijk van goed opgeleide studenten. We bieden daarom werk aan BBL-studenten en stageplaatsen aan de-BOL studenten. Deze auto in de werkplaats van Technova College is een uitstekend middel om studenten voor te bereiden op hun (toekomstige) werk.”

De overhandiging van de auto werd bijgewoond door Jan Jacob van Dijk, voorzitter van het College van Bestuur COG (Christelijke Onderwijs Groep) en directeur Knooppunt Techniek, Joop Hazeleger.

Per 1 augustus hebben de technische opleidingen van ROC A12 het nieuwe techniekgebouw betrokken onder de nieuwe naam Technova College. De mbo-school verzorgt diverse technische en creatieve opleidingen voor ca. 1800 studenten. Zij worden opgeleid tot vakhelden. Echte technische en creatieve vakmensen, die in toenemende mate waarde krijgen in een maatschappij die volledig draait op technologie.

Meer berichten