FanWork Musicals verzorgt al enkele jaren musicallessen in Ede. (Foto: FanWork Musicals)
FanWork Musicals verzorgt al enkele jaren musicallessen in Ede. (Foto: FanWork Musicals) (Foto: FanWork Musicals )

FanWork investeert in ontwikkeling kids

FanWork Musicals heeft als eerste musicalschool in Nederland onderzoek gedaan naar het pedagogisch klimaat binnen de lessen en verschillende groepen.

Ede - FanWork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen in een goede groepsdynamiek alle ruimte kunnen krijgen om zich te ontwikkelen tot een authentiek en zelfverzekerd persoon.

Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat het pedagogisch klimaat binnen de lessen en de verschillende leeftijdsgroepen gezond is.

FanWork Musicals heeft daarom als eerste musicalschool in Nederland onderzoek laten doen naar de kwaliteitsverbetering op het gebied van het pedagogische klimaat.

Gratis proefles

FanWork Musicals verzorgt al enkele jaren musicallessen in Ede. Iedereen is meer dan welkom om het eerst eens gratis te proberen voordat ze ergens aan vast zitten.

''Om te zorgen dat een kind zich kan ontwikkelen is het allereerst belangrijk dat het zich op zijn gemak voelt'', vertelt directeur Wouter Blijleven.

Hij gaat verder: ''Daarom doen kinderen bij ons altijd eerst een gratis proefles, zodat ze zonder enkele verplichtingen kunnen ondervinden of ze zich prettig voelen in de groep en bij de docent.''

Meer informatie via www.fanworkmusicals.nl/gratis-proefles

Meer berichten