Lisa Fokker Monuta Ede overhandigt cheque aan Marlies Taal, regiocoordinator van Stichting Vier het leven
Lisa Fokker Monuta Ede overhandigt cheque aan Marlies Taal, regiocoordinator van Stichting Vier het leven (Foto: M.Meurs)

Monuta Ede doneert aan Stichting Vier het Leven

Op dinsdag 27 november heeft Lisa Fokker, uitvaartverzorger RU Ede-Veenendaal, namens Monuta Helpt een cheque van 1500 euro overhandigd aan Marlies Taal, regiocoördinator Gelderland van Stichting Vier het Leven.

Ede - Dit gebeurde tijdens een van de initiatieven van Stichting Vier het Leven in Cultura Ede tijdens de pauze van de film The Post.

De bijdrage van Monuta Helpt wordt gebruikt voor de organisatie van de kerstsoiree op zaterdag 15 december in Event Theater CO in Oosterhout. Dit kerstsoiree is een de initiatief van Stichting Vier het Leven om eenzame ouderen een fijne tijd te bezorgen en staat deze avond in het teken van Kerstverhalen wereldwijd.

Ouderen vanuit de regio Gelderland hebben zich hiervoor reeds aangemeld en worden die avond door vrijwilligers gehaald en gebracht. Ambassadeur Lisa Fokker van Monuta Ede-Veenendaal is trots bij te mogen dragen aan zo’n bijzonder initiatief.

Meer berichten