La Cour Cantina ligt tussen de karakteristieke gebouwen en oude bomen die op dit deel van het terrein blijven staan.
La Cour Cantina ligt tussen de karakteristieke gebouwen en oude bomen die op dit deel van het terrein blijven staan. (Foto: )

Start verkoop La Cour Cantina

Op maandag 10 december start de online verkoop van het kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject La Cour Cantina op het groene kazerneterrein Maurits Noord in Ede. Hier komen straks 23 gasloze eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Ede - La Cour Cantina ligt tussen de karakteristieke gebouwen en oude bomen die op dit deel van het terrein blijven staan.

De naam is geïnspireerd op de oude officierskantine die naast het project ligt en herontwikkeld wordt. De prijzen van de woningen variëren tussen 270.000 en 393.500 euro en de woonoppervlaktes liggen tussen 86 m² en 152 m².

Start verkoop

Geïnteresseerden kunnen vanaf 10 december online hun voorkeuren doorgeven via de projectwebsite. Heb je na het doorlezen van de informatie toch nog vragen over de woningen, het meerwerk of je financiering?

Kom dan woensdag 12 december tussen 19.30 en 20.30 uur langs in projectbureau Veluwse Poort (gebouw 8), Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede. Het project- en verkoopteam van BPD en Domicilie Makelaars staan graag voor je klaar.

Meer informatie en inschrijven: www.lacourcantina.nl.

Meer berichten