Fenna Smilde schrijft een persoonlijk regeltje voor de koper van haar boek Hoe het zo gekomen is.
Fenna Smilde schrijft een persoonlijk regeltje voor de koper van haar boek Hoe het zo gekomen is. (Foto: heidi-natuurlijk Heidi Wever-Abels)

Ontmoeting met dierenbos en schrijfster Fenna Smilde

De Edese schrijfster Fenna Smilde hield onlangs een voordracht & signeersessie in Libris Boek en Buro in het centrum van Ede.

Ede - Om lezers kennis te laten maken met haar dierenbos, waren overal posters opgehangen met de cover van het boek, één dier, en een specifieke vraag, bijvoorbeeld: Over welke regels uit een lied van Paul van Vliet mijmert de stekelrog? Of: Hoe werkt een smartphone in het dierenbos? Of: Wat leert de libelle? Of: Wie rijdt een 'barre tocht' langs elf grote open plekken in het dierenbos?
Zo kwamen mensen meer te weten over het tweetalige boek met psychologisch fabels dat dit najaar is uitgekomen bij Uitgeverij BoekScout en de titel heeft: Hoe het zo gekomen is / How it all came to be.
Degenen die een boek kochten, kregen een gesigneerd exemplaar met daarin ook een persoonlijk regeltje van de schrijfster mee.

Vooral de tweetaligheid bleek een aanleiding om het boek cadeau te geven aan mensen die op een speelse wijze hulp kunnen gebruiken bij het leren van Engels. Maar ook andersom: mensen die het Engels beheersen maar graag ook wat meer Nederlands willen leren.

Meer info: www.femmka.net.

Meer berichten