Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma presenteren de nieuwe kerstkaart in restaurant Buitenzorg. (Foto: Ingeborg Kriegsman)
Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma presenteren de nieuwe kerstkaart in restaurant Buitenzorg. (Foto: Ingeborg Kriegsman) (Foto: Ingeborg Kriegsman)

Al bijna traditie: Kerstkaart Edese Schaapskudden

Tijdens een bijeenkomst in restaurant Buitenzorg is de nieuwe kerstkaart van de Edese Schaapskudden gepresenteerd. Het wordt al bijna een traditie, ook dit jaar is gekozen voor een schilderij van de Edese schilderes Tini van Gijtenbeek. Het is knap dat zij ieder jaar op een andere manier een verrassend beeld schetst van de schaapskudde.

Ede - De onthulling van de kerstkaart werd gedaan door Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden.

Gijs van Veldhuizen, voorzitter van de Stichting Edese Schaapskudde, sprak daarna een dankwoord uit, waarbij hij aangaf trots te zijn op de vele vrijwilligers.

De kerstkaarten zijn gedrukt door drukkerij Van Eden en ingepakt met behulp van de leden van Rotary Ede-Hoekelum. De komende tijd worden de mapjes met kaarten uitgeleverd aan de diverse verkoopadressen in de gemeente Ede. Een overzicht van deze verkoopadressen wordt bekendgemaakt op de website en op de Facebook pagina van de Edese Schaapskudden.

Alle kaarten zijn verpakt in mapjes van 6 stuks, inclusief envelop, en kosten 5 euro per mapje.

edeseschaapskudden.nl.

Meer berichten