logo Hoog Over Ede
logo Hoog Over Ede (Foto: schermafbeelding)

Ludieke actie Hoog over Ede met 'Ede Doet' cheques

Hoog Over Ede, de belangengroepering die zich inzet om laagvliegroutes boven onze gemeente te voorkomen, houdt 16 januari 2019 een interactieve informatie- en debatavond in Cultura.

Ede - Leon Meijer, wethouder luchtvaart, heeft toegezegd de avond te openen. ''We willen de entree graag gratis houden, maar natuurlijk wel de kosten van onder andere de zaalhuur dekken. De vrijwilligers die de avond organiseren zijn blij verrast met het idee om hiervoor de cheques van ‘Ede Doet’ in te zetten.'' Dus heeft u wel geactiveerde maar nog niet gedoneerde cheques? Ga dan naar www.ededoet.nl, klik op 'initiatieven' en tik in het zoekveld ‘debat’.

Boeiende avond

Het belooft 16 januari een boeiende avond te worden. Deskundigen verstrekken de laatste informatie en geven toelichting op filmfragmenten over de problematiek van laagvliegroutes. De organisatie rekent op een actief en constructief debat. ''De verkiezingen voor de Provinciale Staten naderen: naast inwoners nodigen we ook lokale en provinciale politici uit om te luisteren en mee te praten.''

Ga naar www.ededoet.nl.

Meer berichten