Jaap Brouwer, Projectleider Tot Uw Dienst!, Roelf Jager, Manager Restore en Bor Veen, Directeur Werkkracht.
Jaap Brouwer, Projectleider Tot Uw Dienst!, Roelf Jager, Manager Restore en Bor Veen, Directeur Werkkracht. (Foto: Werkkracht)

Wasservice voor mensen met minimum inkomen

Met als motto ‘Samen werken aan werk’ zoekt Werkkracht verbinding met organisaties als Tot Uw Dienst! en Restore. De nieuwe wasservice is een goed voorbeeld van een gezamenlijk initiatief. Restore Kringloop stelde hiervoor twee wasmachines en twee drogers beschikbaar. Kandidaten van Werkkracht kunnen bij de wasservice van Tot Uw Dienst! werkervaring opdoen.

Ede - Werkkracht is de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente Ede. Werkkracht begeleidt kandidaten naar werk, vrijwilligerswerk, opleiding, dagbesteding of in een beschutte werkomgeving. Soms met behoud van een uitkering, maar zo snel mogelijk met een salaris.

Met de wasservice helpt Tot Uw Dienst! Edese klanten die niet in staat zijn om hun eigen was te doen. Tot Uw Dienst! is een klus- en dienstenservice voor mensen in de Gemeente Ede die moeten rondkomen van een minimum inkomen en wel wat hulp kunnen gebruiken. De wasservice is een waardevolle aanvulling op hun dienstenservice.

Voor de nieuwe wasservice stelde Restore Kringloop de wasmachines en drogers beschikbaar.

Meer berichten