Op zaterdag 20 oktober opent de melkveehouderij van boer Jan de deuren tijdens de Lidl Boerderijdag. 
Op zaterdag 20 oktober opent de melkveehouderij van boer Jan de deuren tijdens de Lidl Boerderijdag.  (Foto: )

Lidl Boerderijdag bij boer Jan in Ede

Op zaterdag 20 oktober opent de melkveehouderij van boer Jan de deuren tijdens de Lidl Boerderijdag. Op deze dag kunnen mensen uit Ede en omgeving de boerderij bezoeken.

Ede - De familie van Ruiswijk kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met hun dagelijks leven op de boerderij. Boer Jan en boerin Carola runnen samen een kleinschalig melkveehouderij op de grens tussen Ede en Veenendaal, tegen het natuurgebied 'De Groene grens'. De melk van deze boerderij wordt gebruikt voor het maken van kaas dat bij Lidl in de winkel ligt. Boer Jan: "Boer zijn is niet een vak, het is onze levensstijl! Met ons gezin genieten wij dagelijks van ons boerenbestaan. Wees van harte welkom op onze boerderij en geniet een dagje mee!"

Op zaterdag 20 oktober organiseert Lidl voor de eerste keer de Lidl Boerderijdag. Verspreid over het land nemen 19 boerderijen deel. Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe, waar en door wie producten worden gemaakt." We zien dat steeds meer klanten geïnteresseerd zijn in de oorsprong van onze producten. En als Lidl zijn wij natuurlijk trots op de boeren en telers die zich elke dag inzetten voor onze producten. Daarom organiseren wij de Lidl Boerderijdag'', aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.
Adres: Zuiderkade 24a, Ede.

Meer berichten