Dulon Store in Achterdoelen

Studenten van het Dulon College hebben samen met Restore Kringloop in het centrum van Ede de Dulon Store ingericht. Met steun van lokale ondernemers A12Toys.com, Bibelotte en Kubus & Co. Gemeenteraadslid Bart Omlo verricht op donderdag 18 oktober om 14.00 uur de officiële opening. Hij doet dat samen met projectleider Lenie van Emmerik, Roelf Jager, manager van Restore Kringloop, studenten van het Dulon College en Jessica Koomen, ambassadeur Gelukkig Winkelen.

EDE - Met de Dulon Store aan de Achterdoelen 92 leveren Dulon College, Restore Kringloop en partners een bijdrage aan de leefbaarheid van het centrum van Ede. Ook vragen zij aandacht voor hergebruik van goederen en diensten en duurzaam ondernemerschap.

Duurzaamheid en sociale meerwaarde zijn twee thema's die consumenten belangrijk vinden en graag meer zien. De winkel is een antwoord op die behoefte. Tegelijkertijd krijgt leren in de praktijk vorm in de Dulon Store. Studenten krijgen theorieles op locatie en werken aan hun praktijkervaring. Ook vrijwilligers gaan er aan de slag.

Vrijwilligers met interesse voor werken in de Dulon Store kunnen zich melden bij Restore Kringloop via www.restorekringloop.nl/contact.

Meer berichten