Hét huiskamerfestival komt er weer aan, het zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 december. (Foto: Betty van de Bunt)
Hét huiskamerfestival komt er weer aan, het zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 december. (Foto: Betty van de Bunt) (Foto: Betty van de Bunt)

Dringend artiesten en huiskamers nodig

Hét huiskamerfestival komt er weer aan, het zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 december.

Ede - Een dag vol muziek en gezelligheid in heel Ede. Edenaren stellen hun huiskamer beschikbaar voor een concert. Loop binnen, ga lekker zitten terwijl er een kopje koffie voor je word gemaakt. Kijk en geniet tijdens een mini concert van artiesten uit Ede.

41 huiskamers

''Vorig jaar was het weer een groot succes met 41 huiskamers en artiesten, wij willen dit succes natuurlijk in 2018 herhalen.'' De reacties over vorig jaar waren ondanks het slechte weer erg positief, de Edenaren leren elkaar kennen en hebben het gezellig in hun eigen huiskamer.
''Om het dit jaar weer een succes te maken hebben wij nog dringend artiesten en huiskamers nodig. We zijn al goed op weg, maar willen het dit jaar nog succesvoller maken dan voorgaande jaren.'' Zonder de huiskamers en artiesten gaat dat ons natuurlijk niet lukken.
Heb jij een huiskamer tot beschikking of heb je een collega, vriendin of kennis die graag muziek maakt? Geef jezelf op of laat het hem/haar dan snel weten. De aanmeldingen lopen nog tot 16 oktober. Twijfel niet, Ede heeft jou nodig.

Help jij Ede om dit evenement een succes te maken? Meld je snel aan via www.muziekbijdeburen.nl

Meer berichten