Hoge opkomst

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hield afgelopen zaterdag weer de landelijke NVM Open Huizen Dag waarbij ruim 13.000 deelnemende woningen vier uur lang voor geïnteresseerden werden opengesteld. Gezien het gemiddeld aantal bezoeken per woning weer een succes te noemen ondank het lager aantal deelnemende panden landelijk.

BENNEKOM - NVM-makelaar Marco Schuurman van Barneveld Schuurman Makelaars uit Bennekom: "Het plezierige van een Open Huizen Dag is dat kijkers van te voren geen afspraak hoeven te maken om een woning te kunnen bezichtigen. Voor verkopers is het een goede manier om hun woning extra onder de aandacht te brengen. Ons kantoor heeft met 5 woningen deelgenomen, waarbij 100 procent van alle woningen bezoekers heeft gehad. Het meeste aantal bezichtigingen lag op 17 en gemiddeld hebben we 7 bezoekers per woning gehad. Ook werd al één woning die zou deelnemen reeds voor het Open Huis verkocht. Ik verwacht dat er door het Open Huis nog meer woningen verkocht zullen worden.
''De bezoekers in de regio konden zich vooraf goed oriënteren door de publicaties op FUNDA.NL maar ook door de pagina advertentie in De Edese Post.''
De algehele tendens is positief en de toekomst van de woningmarkt zien veel mensen met vertrouwend tegemoet. De prijzen van de woningen stijgen nog steeds en de vraag naar woningen neemt toe. Beging april 2019 is de volgende NVM Open Huizen Dag, maar we nodigen alle geïnteresseerden nu alvast uit om eerder een vrijblijvende afspraak te maken."

Meer berichten