Medewerkers van Malkander en medewerkers van Sportservice Ede de eerste werkplekovereenkomst van Project Kansrijk in zwembad de Peppel. (Foto: Job Niessen)
Medewerkers van Malkander en medewerkers van Sportservice Ede de eerste werkplekovereenkomst van Project Kansrijk in zwembad de Peppel. (Foto: Job Niessen) (Foto: Job Niessen)

Werkplek voor jongeren uit Veldhuizen en Kernhem

Op 2 oktober tekenden medewerkers van Malkander en medewerkers van Sportservice Ede de eerste werkplekovereenkomst van Project Kansrijk in zwembad de Peppel. Jongeren van 13 tot en met 16 jaar uit de wijken Veldhuizen en Kernhem kunnen meedoen aan Project Kansrijk. In dit project krijgen jongeren een werkplek voor een aantal uur per week om zich te ontwikkelen op meerdere gebieden en een zakcentje bij te verdienen.

Ede - Zwembad De Peppel valt onder Sportservice Ede en is de eerste vastgelegde werkplek binnen het project.

Het project is een initiatief van welzijnsorganisatie Malkander en heeft als doel de startkwalificatie van de deelnemende jongeren te verbeteren binnen de maatschappij. Deelnemers leren hoe een sollicitatieprocedure verloopt, hoe zij hun sociale vaardigheden vergroten, wat arbeidsethos inhoudt en hoe het is om verantwoordelijkheden te krijgen en te nemen.

Werkplekken en sponsoren

Organisaties die een werkplek beschikbaar willen stellen of dit mooie project willen sponsoren zijn bij deze uitgenodigd om contact op te nemen.

Meer info: mboele@malkander-ede.nl.

Meer berichten