ZUZU Kitchen - Bar is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks van 8.30 uur tot 23.30 uur en in het weekend tot 0.30 uur.
ZUZU Kitchen - Bar is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks van 8.30 uur tot 23.30 uur en in het weekend tot 0.30 uur. (Foto: P.B.Doornenbal)

'ZUZU Kitchen - Bar is the place to be'

Het is hip, stylish, internationaal, jong en vrolijk en sinds eind augustus gevestigd aan de Bennekomseweg in Ede: ZUZU Kitchen - Bar. De Edese Post krijgt een rondleiding en laat u kennismaken met the place to be voor heel trendy Ede.

Door Ester Wormgoor

Ede - De bar heeft een urban uitstraling, de comfortabele grote roze bank nodigt uit om gezellig met een groepje vriendinnen te borrelen en de zitjes van zacht fluweel om heerlijk met z'n tweetjes te genieten van een intiem diner.

Om een botanische sfeer te creëren zijn natuurlijke elementen en stoere materialen gebruikt en natuurlijk veel planten toegevoegd. Overal in het interieur komt de sierlijke roze flamingo terug en door de warme kleur geel die gebruikt wordt, krijg je een zonnig, bijna Caribisch gevoel. Het interieur van ZUZU Kitchen - Bar heeft een vrouwelijke touch én het voelt internationaal.

Ongewoon

Miami, Florida was de inspiratiebron van ZUZU Kitchen - Bar. ZUZU betekent 'ongewoon' in het Swahili en dat is dan ook precies wat deze trendy Kitchen - Bar uitstraalt. Het ongewone komt niet alleen terug in in het interieur, maar ook op de menukaart vol smaakvolle gerechten met veel verschillende invloeden. Gerechten met een ZUZU twist.

Neem nou de carpaccio; een Asian carpaccio van Tataki rund met soya, groene appel, sesam en limoen. Met als tip van de bar een Thelema, Chardonnay uit Zuid-Afrika. Of één van de Exotic Flavours; ZUZU's Surf 'n' Turf met garnalen & mango chutney, steak & bbq saus en een groentevariatie die geserveerd wordt met ZUZU twisterfries en Chilimayo en met een Farina, Abruzzo uit Italië als tip van de bar.

ZUZU Kitchen - Bar is van vroeg tot laat geopend. Het is een plek om overdag lekker te gaan zitten werken, waar je kunt genieten van een gezonde lunch, maar ook kunt dineren met a-la-carte gerechten uit verschillende werelddelen of een cocktail kunt drinken. Vanaf dit najaar worden er in ZUZU Kitchen - Bar vaste Businessborrels gehouden, komt er een Ladies Wine & Cheese Night en worden er High Tea middagen georganiseerd.

Meer berichten