Je bent natuurlijk ook welkom om zelf te shoppen bij de beurs op vrijdagavond 5 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.
Je bent natuurlijk ook welkom om zelf te shoppen bij de beurs op vrijdagavond 5 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. (Foto: Kledingbeurs Ede)

Nu inschrijven voor kledingbeurs

Na de hele warme zomer wordt het nu toch echt tijd om de winterkleding van je kinderen te checken. Past het niet meer en wil je er nog een mooi bedrag voor krijgen? Schrijf je dan in voor een verkooppakket van de kinderkledingbeurs in de Akker, Leger des Heils, aan de Reehorsterweg 88.

Ede - Ga naar www.kledingbeurs-demaanen.jouwweb.nl en vul voor woensdag 12 september het online inschrijfformulier in. Uit alle aanmeldingen worden 100 verkopers gekozen die kleding in mogen leveren na aankoop van een verkooppakket.

Zelf shoppen

Je bent natuurlijk ook welkom om zelf te shoppen bij de beurs op vrijdagavond 5 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. Je vindt daar een ruime keuze voor de winteroutfit van je kinderen.

Deze kledingbeurs staat bekend om het enorme aanbod van mooie kleding, de lage prijzen en de goede organisatie Hierdoor is het prettig winkelen in het ruime gebouw de Akker. Hier wil je graag voor in de rij staan.

Tijdens de beurs in de Akker kan je ook goed slagen in de kledingwinkel van het Leger des Heils.

Meer info

Kijk voor meer info en het online inschrijfformulier op www.kledingbeurs-demaanen.jouwweb.nl

Meer berichten