Burgemeester Verhulst feliciteert Heisen en Van Doorn met de opening van hun tweede vestiging.
Burgemeester Verhulst feliciteert Heisen en Van Doorn met de opening van hun tweede vestiging. (Foto: Mijn Fysiopraktijk)

'Niet alleen voor topsporters'

door de Redactie

Olympiërs Maarten Heisen en Annita van Doorn openden zaterdag 21 juli de tweede vestiging van hun fysiotherapiepraktijk in de nieuwe Topsporthal, de van der Knaaphal, in Ede. Veel geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen in de nieuwe praktijk.

Ede - Heisen en Van Doorn hebben jarenlang op het hoogste podium gepresteerd en weten uit ervaring hoe belangrijk topzorg is. Heisen bereikte met de Nederlandse estafetteploeg (4 x 100 meter) de finale bij de Olympische Spelen in Beijing in 2008. Van Doorn vlamde als shorttrackster in 2010 in Vancouver waar ze vierde werd met het aflossingsteam, behaalde meerdere Europese titels en zilver op het WK.

Vijf jaar geleden startten de twee hun eerste fysiotherapiepraktijk in het centrum van Ede aan de Waterloweg, met als doel het bieden van topzorg voor iedereen. “Als topsporters hebben we ervaren hoe belangrijk goede medische begeleiding is om optimaal te kunnen presteren, te genieten van de sport en blessures te voorkomen. In onze praktijk bieden we dit aan sporters, maar maken we ook de vertaling naar niet-sporters. We behandelen iedereen als een topsporter”, aldus Heisen.

Van Doorn vervolgt: “Nu krijgen we de mogelijkheid om de volgende stap te zetten met onze praktijk met een (top-)sportmedisch centrum in de Topsporthal in Ede. We gaan hierin een stap verder en bieden de mogelijkheid om, naast de fysiotherapie, gebruik te maken van ons team van (para-)medisch specialisten. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor bewegingsanalyses, zoals hardlooptechniek, een afslag met golf of werpen bij bovenhandse sporters.”

De topzorg is niet alleen voor sporters, maar voor iedereen. “In een inspirerende omgeving met prachtige faciliteiten zien wij mooie kansen om mensen te ondersteunen in het blessurevrij genieten van sport en bewegen”, benadrukt Heisen.

Meer berichten