Ede - Op vrijdag hebben de Heidehoogheden bij RUIG drinks & bites als eerste de nieuwe RUIG gin geserveerd. RUIG heeft een eigen gin gemaakt met daarin het heideplantje Calluna en paarse bramen verwerkt.   De Heidehoogheden hadden de eer om achter de
Ede - Op vrijdag hebben de Heidehoogheden bij RUIG drinks & bites als eerste de nieuwe RUIG gin geserveerd. RUIG heeft een eigen gin gemaakt met daarin het heideplantje Calluna en paarse bramen verwerkt. De Heidehoogheden hadden de eer om achter de (Foto: Marlies Graveland-Koenders)

Heidehoogheden serveren RUIG heidegin

Op vrijdag hebben de Heidehoogheden bij RUIG drinks & bites als eerste de nieuwe RUIG gin geserveerd. RUIG heeft een eigen gin gemaakt met daarin het heideplantje Calluna en paarse bramen verwerkt.

Ede - De Heidehoogheden hadden de eer om achter de bar bij RUIG de eerste ginfles te openen en een gin & tonic te maken. Tijdens de Heideweek wordt er op donderdag 23 augustus om 20.00 uur een gin & tonic proeverij gehouden waar deze RUIG heidegin geproefd kan worden in combinatie met lekkere hapjes. In schrijven kan via info@ruigede.nl.

Meer berichten