''Tijdens de eerste avond is de recreatieruimte feestelijk geopend door een blaasorkest. Maar we gaan er natuurlijk elke keer een feestje van maken!''
''Tijdens de eerste avond is de recreatieruimte feestelijk geopend door een blaasorkest. Maar we gaan er natuurlijk elke keer een feestje van maken!''

IKEA Duiven sponsort recreatieruimte Rietkampen

Samen voetbal kijken, een potje bingo spelen of karaokeliedjes zingen. Cliënten van ’s Heeren Loo kunnen hiervoor vanaf nu een keer in de maand op vrijdagavond terecht bij het activiteitencentrum in Rietkampen.

Ede - Het is voor de wijkbewoners met een verstandelijke beperking vaak niet mogelijk om aan te sluiten bij reguliere activiteiten en festiviteiten. Zij hebben echter wel behoefte aan gezelschap en ontspanning. In het activiteitencentrum is daarom een recreatieruimte speciaal hiervoor ingericht. IKEA Duiven sponsorde de inrichting van de recreatieruimte. De bekende Zweedse woonwinkelketen doneerde een tweezitsbank, een fauteuil, schilderijen en tafelaccessoires.

''Cliënten zijn erg blij met de recreatieruimte'', vertelt Annette van de Berg, medewerker van 's Heeren Loo. 'Zij hebben net als iedereen af en toe behoefte aan een avondje gezelligheid. Nu hebben ze iets om naar uit te kijken. De bardiensten worden gedraaid door een enthousiaste vrijwilliger.
In de nabije toekomst hoopt 's Heeren Loo dat de recreatieruimte elke week een avondje open kan zijn. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger af en toe een bardienst te draaien? Neem dan contact op via tel. 06-21824709.

Meer berichten