braderie
braderie (Foto: AML)

Verkeersmaatregelen Braderieën Lunteren

Lunteren - Evenals voorgaande jaren worden er ook dit jaar weer gezellige zomerbraderieën en rommelmarkten in het centrum van Lunteren gehouden. De braderieën worden gehouden op 18 en 25 juli en op 1, 8 en 15 augustus van 14.00 tot 21.00 uur.

Tijdens de braderieën moeten er enkele verkeersmaatregelen genomen worden door de Gemeente Ede.

De Postweg zal voor doorgaand verkeer worden afgesloten ter hoogte van de Julianastraat en de Dorpsstraat bij de kruising met de Molenpol/Thorbeckestraat. De parkeerplaatsen in Lunteren zullen bereikbaar blijven. De parkeerplaats bij het Nieuwe Erf via de Postweg-Julianastraat-Klomperweg-Stationsstraat-Spoorstraat-Oranjestraat als men vanaf de Postweg komt en via de Molenpol-Molenparkweg-W.Parallelweg-Oranjestraat als men vanaf de Barneveldseweg komt.

De Oranjestraat is alleen te gebruiken voor verkeer van en naar de parkeerplaats. Op de braderiedagen dus geen éénrichtingsweg.

In de Oranjestraat zal een stopverbod met wegsleepregeling gelden. Op alle parkeerplaatsen is parkeren geheel gratis. Er is een blauwe zone van kracht. Door deze maatregelen zou het kunnen gebeuren dat de hulpdiensten mogelijk enige vertraging kunnen oplopen.

Meer berichten