In het buitengebied van Ede, Bennekom, Wageningen, Doorwerth en Rhenen zie je steeds meer oranje vlaggetjes.
In het buitengebied van Ede, Bennekom, Wageningen, Doorwerth en Rhenen zie je steeds meer oranje vlaggetjes. (Foto: )

Aanmelden voor glasvezel kan nog tot vrijdag 13 juli

In het buitengebied van Ede, Bennekom, Wageningen, Doorwerth en Rhenen zie je steeds meer oranje vlaggetjes. Zij staan bij de huizen van bewoners die al kozen voor een aansluiting op het glasvezelnet.

Ede - Als we willen dat glasvezel aangelegd gaat worden is het nodig dat meer dan 50 procent van de bewoners voor glasvezel kiest voor 13 juli 2018. Daarvoor worden bijeenkomsten georganiseerd waar uitleg wordt gegeven over de aansluiting op glasvezel. Zie website: www.glasvezelbuitenaf.nl
Wat zijn de voordelen? Vele malen sneller internet, waardevermeerdering van je huis, het online kunnen gamen, ongestoorde beeldverbinding voor zorg op afstand om langer thuis te kunnen wonen, contact houden met je school. Voor agrariërs, aannemers en bedrijven om snel grote bestanden te versturen en de diergezondheid te bewaken.
Twijfel je? Een abonnement afsluiten voor internet voor 1 jaar kost tot 13 juli 720 euro. Dan heb je glasvezel in huis. Na 13 juli 2018 kost een aansluiting 1000 euro meer. Daarbij komen de graafkosten voor de kabelaanleg.

Meer info: www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/gelderse-vallei-zuid.

Meer berichten