Met het succes van de crowdfundactie om het album tot stand te brengen en een memorabel concert in de Basiliek in Veenendaal waarbij het album opgenomen werd, werd dat al bevestigd.
Met het succes van de crowdfundactie om het album tot stand te brengen en een memorabel concert in de Basiliek in Veenendaal waarbij het album opgenomen werd, werd dat al bevestigd. (Foto: eigen foto vrij van rechten)

Reyer: Nieuwe Nederlandse aanbidding

Van een succesvolle crowdfunding naar een enthousiast ontvangen live cd opname en nu een volledige tour door Nederland: aanbiddingsleider Reyer geeft in juni acht concerten waarin het nieuwe Nederlandstalige album ‘Hoop in Mij’ centraal staat. De kaartverkoop is gestart op www.zingenindekerk.nl.

Ede - De acht optredens in juni, waarvan de laatste op zaterdag 30 juni in Ede, onderstrepen nog maar eens waar Reyer met zijn nieuwe album Hoop in Mij op wil inspelen: Er is een grote behoefte aan nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsmuziek. Met het succes van de crowdfundactie om het album tot stand te brengen en een memorabel concert in de Basiliek in Veenendaal waarbij het album opgenomen werd, werd dat al bevestigd.

Nu komt de volgende stap: acht optredens in juni, verspreid door Nederland. Voor deze optredens werkt Reyer samen met Zingenindekerk.nl.

Tijdens de komende ‘Hoop in Mij’ tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten. Eén ding is in ieder geval overal hetzelfde; de nieuwe liederen op Hoop in Mij staan centraal en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal.

“De reacties op de nieuwe liederen doen me echt uitkijken naar deze tour”, aldus Reyer. “Ze zijn geschreven vanuit een kwetsbaarheid die denk ik veel mensen herkennen. We hebben vaak angst en worstelen met onze tekortkomingen naar God toe; zeker in aanbidding. Hoop in Mij en de liederen die eruit voortkwamen, werden voor mij een houvast. Een zekerheid die vertrouwen geeft waar we angst hebben. Echte hoop. Dat wil ik delen tijdens deze tour en, met het album, nog lang erna!”

Op Hoop in Mij laat Reyer zijn aansprekende aanbiddingsstijl horen in liederen als ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ (een live favoriet) en ‘Waardig Is Uw Naam’. “Het is mijn verlangen dat deze nieuwe collectie liederen echt tot kracht en toerusting zal zijn voor de kerk in Nederland” zegt hij.

Meer informatie over Reyer is te vinden op www.reyer-music.com.

Meer berichten