Foto: Ria Baas

Zangers gezocht voor Gelegenheidskoor

Ede - Mensen die graag zingen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het zomerproject van het Heelsums Gelegenheids Koor. Dit koor zal eind juli deelnemen aan drie concerten van het Somerset County Youth Orchestra.

T2muziek uit Heelsum regelt voor de vierde keer een concertreis voor het Somerset County Youth Orchestra (SCYO). Dit 40-tallig symfonie-orkest logeert in Akoesticum Ede en geeft drie concerten in de omgeving Ede/Arnhem. Samen met het Heelsums Gelegenheids Koor zal het Hallelujah (Handel) en Psalm 150 (Franck) uitgevoerd worden. Mogelijk wordt er een derde werk aan toegevoegd.

Het koor staat onder de enthousiaste muzikale (bege-)leiding van Annette Veltkamp en Simon de Jong van T2muziek. Zangers kunnen hun hart ophalen tijdens de drie repetities en drie concerten. Ook thuis wordt er geoefend.

Het Heelsums Gelegenheidskoor oefent van te voren op 2 zaterdagen, 7 en 21 juli van 10.00 tot 16.00 uur, in de kapel van Oranje Nassau Oord bij Renkum. Op maandagavond 23 juli is er een gezamenlijk repetitie met het orkest in Akoesticum Ede.

De drie concerten zijn op woensdagavond 25 juli in Steenderen, donderdagmiddag 26 juli in Renkum en vrijdag om 12.30 in Ede.

Voor veel meer informatie over de repetities, tijden, locaties, kosten en aanmelding voor dit zomerproject ga naar www.t2muziek.nl. Onder ‘Koren en orkesten’ is onder ‘Heelsums Gelegenheids Koor alle informatie te vinden. Direct aanmelden kan via info@t2muziek.nl.

Meer berichten