Het prachtige Akoesticum park wordt van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant.
Het prachtige Akoesticum park wordt van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant.

Akoesticum Park in teken van foodfestival

Ede - Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes komt dit Pinksterweekend naar Ede, alweer voor het vijfde jaar op rij. Het prachtige Akoesticum park wordt van zaterdag 19 tot en met maandag 21 mei omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment. Zaterdag 19 mei staat mede in het teken van de Elfdorpentocht van het Cultuurfonds Ede. Verschillende artiesten van uiteenlopende kunstvormen zullen dan acte de présence geven.
Net als Eten op Rolletjes is de Elfdorpentocht een rondreizend festival, alleen niet gericht op een culinaire beleving, maar op een kunstzinnige. Het Cultuurfonds Ede stelt zich ten doel de kunst- en cultuursector in en rond Ede te verbinden met de inwoners van de gemeente Ede. Samen met andere organisatoren, zoals Eten op Rolletjes, organiseren zij elf Elfdorpenfestivals in de woonkernen van de gemeente. Alle vormen van uitvoerende kunst komen aan bod. Van dans tot zang en van moderne tot klassieke muziek.
De organisatoren nemen dertig van de leukste foodtrucks uit het hele land mee die vanuit hun vrolijke keukens op wielen de meest uiteenlopende gerechten serveren.


Openingstijden

Zaterdag: 13.00 tot 23.00 uur
Zondag: 13.00 tot 23.00 uur
Maandag: 13.00 tot 22.00 uur
Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis.

Meer berichten