Groen tuinadvies

Ede - De voordelen van een groene tuin of vergroend balkon op een rij: Heerlijk koel op hete dagen. Geen overlast van regenwater. Een feest voor vlinders en allerlei bijen, kevertjes en vogels. Voor de bewoners een ware oase.
Heeft u veel tegels in de tuin of heeft u een balkon zonder groen? Wilt u weten hoe u dit kunt veranderen naar een groene tuin of balkon?
Kom dan op zaterdag 19 mei naar tuincentrum Harkes voor ideeën en praktische tips.

Een grote maquette geeft u een levendig beeld over de positieve effecten van minder tegels in de tuin en meer groen. Interessant voor volwassenen en kinderen.

Ook is het waterhuis van Operatie Steenbreek te zien. Op verschillende manieren wordt getoond hoe regenwater kan worden opgevangen en hergebruikt in de tuin.
Tuinadviseurs geven u de hele middag gratis advies over het inrichten van een bijen- en vlindervriendelijke tuin. Heeft u andere tuinvragen schroom niet, leg ze deze middag voor aan de tuinadviseurs.

Voor advies en informatie kunt u zaterdag 19 mei tussen 10.00 tot 16.00 terecht bij tuincentrum Harkes, Klinkenbergerweg 29 in Ede.

Meer berichten