Inschrijven voor E-team kan nog

Ede - Op 12 mei is het zover: dan sluit de inschrijving voor het E-team. Iedereen die het leuk vindt om te schrijven, te fotograferen of video's te maken én die Ede centrum een warm hart toedraagt, kan deze week nog reageren, om onder leiding van Luc Enting in woord en beeld de verhalen te gaan vertellen van Ede centrum. De vijfkoppige jury maakt op 18 mei bekend wie er voor het E-team zijn uitgekozen.

Journalisten, foto- en videografen, bloggers en vloggers, zowel professionals als hobbyisten, hebben dus nog een paar dagen de tijd om te reageren door een overtuigende blog, vlog, video of foto te uploaden op www.edecentrum.nl/e-team.


Leuk en leerzaam

Wie geselecteerd wordt, mag een jaar lang het centrum onder de aandacht brengen via diverse kanalen en media. Naast Luc Enting hebben ook andere Edese professionals aangegeven dat zij het E-team willen ondersteunen met leerzame tips & tricks. Deelname aan het E-team betekent dus niet alleen op een hele gave manier met je hobby bezig zijn om een bijdrage te leveren aan de stad, het is ook nog eens heel leerzaam!
De jury bestaat uit Xander Haalboom (centrummanager Ede centrum), Arjan van Bruggen (fotograaf), Marieke Laméris (citymarketing Ede), Wouter Keijzer (gebiedsmanager Ede Centraal) en Luc Enting (filmmaker).

De campagne 'Op zoek naar het E-team' is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Binnenstad Ede (SBE), ondernemers, vastgoedpartijen, gemeente, citymarketing en andere partijen die bij het centrum betrokken zijn. Doel is het centrum weer dé ontmoetingsplek te laten zijn waar men met trots werkt, winkelt en uitgaat: Het echte dorpsplein van de stad.

Meer berichten