Burgemeester René Verhulst feliciteert Auke met de heropening van zijn fietsenwinkel Auke.nl. (Foto: Bert Vos)
Burgemeester René Verhulst feliciteert Auke met de heropening van zijn fietsenwinkel Auke.nl. (Foto: Bert Vos) (Foto: Ester Wormgoor)

'We zijn heel trots op het resultaat'

Auke.nl werd in november getroffen door een brand. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, werkte Auke hard om zijn zaak opnieuw op te bouwen. Hij opende een tijdelijke winkel in de Grotestraat en vrijdag heropende hij zijn winkel aan de Notaris Fischerstraat. "We zijn heel trots op het resultaat."

Ede - Terugkijken doet Auke liever niet meer. "Er is na de brand zoveel op ons afgekomen, dat kun je je niet voorstellen. Maar kijk wat er nu staat, wat het ons heeft gebracht. Een mooie opgeruimde winkel, met een goed assortiment. Licht, en met een open uitstraling." Auke loopt tevreden door zijn nieuwe winkel en werkplaats.

Gelukkig Winkelen

Vandaag op Koningsdag is de heropening van de fietsenwinkel waar Auke sinds 1994 eigenaar van is. Hij heeft burgemeester René Verhulst gevraagd de opening te verrichten. Op een door Auke zelf ontworpen houten fiets komt de burgemeester aangereden.

Auke vertelt: "De winkel is herbouwd volgens het nieuwe concept Gelukkig Winkelen. We hebben bij de inrichting gekozen voor duurzame materialen. We gebruiken veel hout, de vloer is samengesteld met componenten van oude materialen en de hele winkel is voorzien van LED verlichting."

Aan de muur hangen afbeeldingen van de hei. "Fietsen en hei horen gewoon bij elkaar. Het past goed bij de winkel, er straalt rust vanuit. Dat is voor mij misschien wel de grootste verandering. Er is nu rust in de winkel. We willen dat mensen zich in onze winkel prettig voelen."

Wat betreft het assortiment is er niets veranderd. "Wij voeren nog dezelfde merken. Er is zelfs een merk bijgekomen. We hebben Batavus, Sparta, Quick, I-ros, BSP en nu ook Brik. We hebben een vast assortiment onderdelen in huis." Ook het team is hetzelfde gebleven. Service is niet alleen voor Auke, maar ook voor Jantienne, Yonina en Jordy vanzelfsprekend. Auke en zijn team nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel aan de Notaris Fischerstraat 7.

Meer berichten