Lentefair Hoekelum

Op zondag 6 mei is het weer tijd voor een gezellige fair. Tijd voor de Lentefair. Je bent welkom van 10.30 tot 17.00 uur welkom op het terrein van Boerderij Hoekelum om te genieten van de Lentefair. De entree is gratis en voor parkeren op het parkeerweiland betaal je 5 euro.

Bennekom - Wandel gezellig langs alle kraampjes die opgesteld staan op het hele terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom (Edeseweg 122). Je ontdekt dan het uitgebreide aanbod van kleding, beauty, lekkere hapjes, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Genoeg om lekker te shoppen en vergeet ook niet te genieten op het eetplein met een hapje en drankje.
Ook voor de kleinste bezoekers zijn er leuke activiteiten en vermaak. Zo is er voor de kleintjes bijvoorbeeld een unieke minidraaimolen, ponyrijden een kinderworkshop. En ook vers gemaakte poffertjes ontbreken natuurlijk niet. Kortom, iedereen kan zich prima vermaken tijdens de Lentefair.
De Lentefair bezoek je op zondag 6 mei gratis. Kom je met de auto? Dan betaal je 5 euro op het parkeerweiland. De parkeerwachters wijzen je netjes een plekje.

Meer berichten