Sander van Harten
Sander van Harten (Foto: Ivo de Kok )

Nominatie voor Fabienne van der Heijden

Fabienne van der Heijden van Re: Mix Hair by Bert de Zeeuw in Ede is genomineerd in de categorie Heren Zuid voor de meest prestigieuze haarmode-fotografie wedstrijd voor creatieve kappers in Nederland, de Coiffure Award. "Om genomineerd te zijn voor deze award is al een hele eer, ik heb echt kunnen laten zien wat we dit seizoen gaan zien in de mannen mode.''

Ede - Door haarstylisten uit binnen en buitenland omschreven als de belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. Hier is zij erg trots op, want dit is zeker een erkenning op je creativiteit en kwaliteit. Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal vier foto's in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen.


Spannende dag

Vrijdag 9 maart was een spannende dag, de dag waarop de nominaties bekend gemaakt zouden worden. Er zijn duizenden inzendingen die gejureerd worden door een Nederlandse en Engelse jury.

De jury bestaat uit topkappers, vakfotografen en bekende stylisten. Het is dus al een grote prestatie om genomineerd te worden uit al die inzendingen.


'Hele eer'

"Om genomineerd te zijn voor deze award is al een hele eer, ik heb echt kunnen laten zien wat we dit seizoen gaan zien in de mannen mode" aldus een enthousiaste Fabienne.


Winnaars

Zondag 22 april worden de winnaars bekend gemaakt. Dit wordtgedaan tijdens het Coiffure Award gala in Studio 21 in Hilversum.

Meer berichten