Afgelopen zaterdag hield de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) een open huizen dag.
Afgelopen zaterdag hield de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) een open huizen dag.

Succesvol open huis bij Jillis Baggerman makelaardij

Afgelopen zaterdag organiseerde de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) een open huizen dag waarbij circa 13.500 deelnemende woningen vier uur lang voor geïnteresseerden werd opengesteld.

BENNEKOM - NVM-makelaar Jillis Baggerman: "Het plezierige van een open huizen route is dat kijkers van te voren geen afspraak hoeven te maken om een woning te kunnen bezichtigen. Voor verkopers is het een goede manier om hun woning extra onder de aandacht te brengen. Zowel de woningzoekenden als de meeste verkopers hebben deze open dag als plezierig ervaren."


Veertien woningen

NVM-makelaar Sander Hemmes: "Ons kantoor heeft met 14 woningen deelgenomen, waarbij maar liefst 93 procent van alle woningen bezoekers heeft gehad. Het record aantal bezichtigingen was 15. Gemiddeld hebben we 6,71 bezoekers per woning gehad tegenover een landelijk gemiddelde van 6,29 bezoekers. Vijf woningen die zouden deelnemen, hebben we kort voor het open huis verkocht. Inmiddels lopen er al meerdere onderhandelingen en zijn er al tweede bezichtigingen aangevraagd. We verwachten dat we door het open huis nog meer woningen zullen verkopen."


Oktober

Op 6 oktober is de volgende NVM open huizen dag.

Meer berichten