Ouderen en Ladies tijdens het evenement van vorig jaar!
Ouderen en Ladies tijdens het evenement van vorig jaar! (Foto: Jessaréla Monshouwer)

Ladies' Circle trakteert ouderen

Op zaterdag 17 maart aanstaande organiseert Ladies’ Circle Ede wederom een gezellige lunch voor ouderen van 11.00-14.00 uur in restaurant Buitenzorg te Ede. Speciaal om ouderen die zich te vaak alleen voelen, een onvergetelijke middag te bezorgen. Even terug in de tijd met live muziek en genieten van een zalige lunch, verzorgd door het restaurant. De ladies hebben zelfs het vervoer uit en thuis geregeld.

Ede - Vorig jaar is Ladies’ Circle Ede gestart met het organiseren van een gezellige middag voor ouderen die zich wel eens alleen voelen. Vanwege het succes van afgelopen jaar, hebben de Ladies er voor gekozen om ook dit jaar deze ouderen weer in het zonnetje te zetten. Dit jaar is gekozen voor een gezellige zaterdagmiddag lunch.

Als je jong bent of veel aan het werk bent of iedere dag een gezin draaiende moet houden, kun je je bijna niet voorstellen dat er eenzaamheid bestaat. Maar stel je eens voor dat je iedere dag alleen in jouw kamer zit en er slechts één keer per week of zelfs maar één keer per maand iemand op bezoek komt. Als je geluk hebt. Eenzaamheid kan toenemen als je ouder wordt. Om deze redenen zet Ladies’ Circle Ede zich in voor deze ouderen in Ede en omgeving.

De Ladies roepen alle eenzame ouderen op om aanwezig te zijn, al dan niet geholpen of opgegeven door hun familie of omgeving. “Want wat vinden we het geweldig als u erbij bent!”, zo stellen de Ladies. “Waarbij we u er nog graag op attenderen dat iedereen die zelf niet naar restaurant Buitenzorg kan komen, uit en thuis wordt gebracht door de taxibusjes van firma Noot uit Ede”.

Dus voelt u zich wel eens alleen, zou u graag wat vaker bezoek krijgen of iets leuks doen met leeftijdsgenoten? Dan is deze dag echt iets voor u. Geef u op via lc63event@gmail.com of bel met 06-86013181.

Meer berichten