Kom vrijblijvend kijken en laat uw dochter of zoon liefst meedoen. (Foto: Sparta)
Kom vrijblijvend kijken en laat uw dochter of zoon liefst meedoen. (Foto: Sparta) (Foto: Sparta)

Gymvereniging start kleutergymles in Maandereng

Aansluitend op de kleuter sport-ochtend die gehouden wordt op 21 maart door de drie omliggende basisscholen in samenwerking met onder andere Sparta en Sportservice start Sparta met een wekelijkse gymles voor kleuters op donderdagen vanaf 22 maart in sportzaal Maandereng, Mesdagstraat 5.

Ede - Kom vrijblijvend kijken en laat uw dochter of zoon liefst meedoen. De lessen worden gegeven door deskundige, gediplomeerde leiding.
Ter gelegenheid van de start van dit nieuwe lesuur, zijn de eerste vier weken gratis en vrijblijvend.

Bij kleutergymnastiek probeert Sparta aan de bewegingsbehoeften van elke kleuter te voldoen. Elk kind is anders; het ene kind is bang om over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees.
Bij kleutergymnastiek worden situaties geboden die passen bij de kinderen en die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij probeert de Sparta leiding het kind te stimuleren steeds een stapje verder te gaan. Er wordt altijd uitgegaan van de belevingswereld van het kind.
Geef uw kind een voorsprong in de lichamelijke ontwikkeling door de nieuwe ervaringen op het gebied van evenwicht, motoriek, springen, klimmen en klauteren bij Sparta.

Meer info op sparta-ede.nl

Meer berichten
Shopbox