Foto: Hans Jorna

Tennischolen en trainer Hans Jorna gaan door

Otterlo - Tennisschool De Bosrand en Tennisschool Otterlo zijn groeiende en dat is voor tennistrainer Hans Jorna een reden om ook de komende jaren daarmee door te gaan. Even was er sprake van een vervroegd pensioen, maar ''het lesgeven is nog veel te leuk om daar nu al mee te stoppen”, aldus de 60-jarige Jorna. Dankzij een samenwerking van beide tennisscholen en tennisclubs kunnen veel gezamenlijke activiteiten worden ontwikkeld zoals ledenwerving, diverse toernooien en deelname aan competities.

Momenteel wordt weer volop schooltennisles gegeven in Ede, Harskamp, Otterlo en Wekerom. In het totaal krijgen deze maand ruim 700 kinderen, voornamelijk uit de groepen 3, 4 en 5 tennisles, welke wordt afgesloten met een schooltennisdiploma.


Tijden

Maak Kennis met Tennis vindt het plaats op zaterdag 17 maart op tennispark Otterlo, Karweg 1a), 16.00 tot 17.00 uur voor jeugd vanaf 4 t/m 11 jaar en 17.00 tot 18.00 uur voor jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen Trainers, rackets en ballen zijn aanwezig. Kosten 1 euro.

Meer berichten