Met een beetje geluk zie je ook wilde zwijnen of ander wild. (Foto: Evert Veenendaal)
Met een beetje geluk zie je ook wilde zwijnen of ander wild. (Foto: Evert Veenendaal) (Foto: Evert Veenendaal)

Met de huifkar de Veluwe beleven

Ede - Ga mee en geniet van een gezellige en gevarieerde tocht van 2 uur per huifkar door de natuur van Planken Wambuis bij Otterlo in de voorjaarsvakantie op maandag 19 februari, start om 13.30 uur
Genieten van de natuur was nog nooit zo gemakkelijk! Je gaat per huifkar achter een trekker aan door bos, over heide en graasweiden. Met een beetje geluk zie je ook wilde zwijnen of ander wild.
Tussendoor is er af en toe een korte stop. De huifkartocht is inclusief consumptie en cake. Een leuke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen.

Leden van Natuurmonumenten betalen 11 euro per persoon, niet-leden 16 euro, kinderen tot 12 jaar 9 euro, kind van OERRR 6 euro. Aanmelding vooraf is verplicht. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten, tel. 035-6559955.


Landschap met verhalen

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van het Veluwse landschap met zijn oude hakhoutbossen, uitgestrekte heidevelden en de graasweiden met wilde paarden en Spaanse runderen. Onderweg vertelt de gids leuke, bijzondere verhalen over de omgeving. Over de dieren die hier leven, het ontstaan van de heidevelden en hakhout percelen zoals het Oude Hout.
Geschikt voor iedereen die wil genieten van de natuur en minder goed ter been is. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice.

Meer berichten