Training Oog voor interactie voor Spelenderwijs

Ede - Zo'n twintig deelnemende pedagogisch medewerkers van Spelenderwijs Ede, hebben afgelopen weken de training 'Oog voor interactie', succesvol afgerond. Het was niet zomaar even een cursusje maar een intensieve training van 6 bijeenkomsten tussen mei en december.

Centraal stonden 6 interactievaardigheden waarvan 3 educatieve. Na de bijeenkomsten gingen de cursisten aan de slag met het maken van filmpjes op de werkvloer waarvan reflectieverslagen gemaakt en later ook besproken moesten worden. Dit leverde vaak echte eye-openers op!

De cursisten werden betrokken begeleid door hun trainer, Ans Vermeulen. Onderdeel van de training was ook een individueel coachingsgesprek met de trainer. Dit leverde mooie doelen op die uitgewerkt werden in een ontwikkel- en beklijfplan. Dit niet alleen voor de cursist zelf maar ook voor de organisatie op verschillende niveaus. Op creatieve wijze werden de eindpresentaties gepresenteerd aan de trainer en een afgevaardigde van Spelenderwijs. Het resultaat gaat veel moois opleveren voor de peuters binnen de peuteropvang van Spelenderwijs.

Meer berichten