Een impressie van BloemKwartier
Een impressie van BloemKwartier (Foto: Architect: MIX Architectuur)

Populair BloemKwartier krijgt vorm in Ede-Oost

Kelderman Bouw start half maart met de bouw van het appartementencomplex BloemKwartier op het voormalige kazerneterrein in Ede-Oost. Het gebouw telt dertig koopappartementen met ruime balkons en krijgt een sfeervol atrium als centraal punt.
Ede - Directeur Hans Koopman van Kelderman Bouw is opgetogen over dit bijzondere gebouw dat is ontworpen door MIX Architectuur uit Ede. ''Het heeft een eigentijds karakter met een knipoog naar de bestaande gebouwen die in de omgeving staan. Verder is het gebouw duurzaam gebouwd volgens de meest actuele regelgeving. De appartementen zijn bijvoorbeeld aangesloten op het warmtenet en hebben zonnepanelen. De toekomstige bewoners genieten straks van comfort tegen zeer lage energiekosten'', zo vertelt hij.


Snel verkocht

Het merendeel van de appartementen werd namelijk razendsnel verkocht. ''Al tijdens de informatiebijeenkomst waren er veel belangstellenden. Er zijn nu nog enkele driekamer-appartementen beschikbaar, maar ook daarvoor is de interesse bij onze makelaar Domicilie groot. We verwachten deze snel te verkopen’, aldus de directeur van het Edese bouwbedrijf.
Vanwege de snelle verkoop kan Kelderman Bouw al halverwege maart starten met graafwerkzaamheden die nodig zijn voor een ruime parkeerkelder die plek biedt aan 49 auto’s.

Meer berichten