Jillis Baggerman (l) krijgt van Martin Lens felicitaties en een toepasselijke taart (Foto: Doriet Willemen).
Jillis Baggerman (l) krijgt van Martin Lens felicitaties en een toepasselijke taart (Foto: Doriet Willemen). (Foto: Doriet Willemen)

Jillis Baggerman is Beste makelaar van Nederland

Jillis Baggerman mag zich vanaf nu de Beste makelaar van Nederland noemen. In het RTL4-programma De Beste van Nederland behaalde de Bennekomse ondernemer maar liefst 50,1 procent van de stemmen en won daarmee de titel.

BENNEKOM - "Het bleef maandagavond tot het einde toe spannend", vertelt een trotse en blije Jillis Baggerman. "Er deden nog 11 andere makelaars mee, een uit iedere provincie, maar de strijd ging uiteindelijk tussen ons kantoor en een grote makelaar met wel 12 vestigingen. Dat we toch gewonnen hebben komt volgens mij door de grote betrokkenheid hier in het dorp. Ontzettend veel mensen hebben de moeite genomen om op ons te stemmen. Dat waardeer ik echt enorm! Het is mooi om te ervaren dat iedereen het ons echt gunt. Ik heb dan ook van heel veel kanten hulp gekregen om stemmen binnen te halen. De organisatoren van het zaalvoetbaltoernooi hebben hun hele netwerk ingezet en veel lokale ondernemers, zoals Bakkerij Mekking en De Molenhoek, hebben zich sterk gemaakt om de verkiezing onder de aandacht te brengen. Albert Heijn liet spontaan flyers drukken, die de cassièrres mochten uitdelen." Dat veel inwoners meeleven merkt Baggerman ook aan de vele berichtjes en felicitaties die hij al snel kreeg. Ook Martin Lens, accountmanager van de Persgroep, komt langs met een taart met logo en felicitaties voor de beste makelaar van Nederland.

Meer berichten