Bijzonder optreden in Buitenzorg: Rockabilly Indo Rock- artiest uit Nashville

Zondagmiddag/avond 4 februari treden James Intveld and The Honky Tonk Polominos uit Nashville, Tennessee op tijdens een Indo Rockabilly Concert in Partycentrum Buitenzorg. Het optreden begint zondagmiddag om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21 à 22.00 uur. Het repertoire van James Intveld is Rockabilly Country muziek met daarin duidelijk herkenbare Indo Rock invloeden.

Ede - Dat kan ook niet anders want James vertrekt kort na zijn geboorte in 1959 met zijn Indische ouders naar de USA en woont momenteel in Nashville Tennessee, het Mekka van de country muziek.

Zijn ouders wonen nog steeds in Californië. James staat in de USA bekend als rockabilly musicus, singer-songwriter, performer, acteur en film director. Samen met zijn broer Ricky speelde James in de begeleidingsband van de ook in Nederland bekende zanger Ricky Nelson die wij hier vooral kennen van zijn hits Hello Mary Lou en Garden Party.

Multi instrumentalist James Intveld regisseerde enkele korte films en speelde ook in diverse films met o.a. Johnny Depp en David Carradine. Twee bekende solo cd’s van hem zijn Have Faith en Somewhere down the Road. In 2015 maakte hij tijdens hun wereldtournee deel uit van The Mavericks en deed daarbij ook Nederland aan.

Dit optreden wordt georganiseerd door Jaap & Linda van Steenbergen van TotalText uit Ede. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro via www.jamesintveld.nl/tickets en aan de zaal voor 15 euro. Het optreden begint om 17.00 uur. Zaal open om 15.00 uur.

Meer berichten